Anders vil gøre livet lettere på villavejene

2. november 2017 19:36 | Af: Matias Mortensen, mm@newsbreak.dk

Iværksætteren Anders Muusmann vil med appen Nabotrailer give en helt ny mulighed for udlejning af trailere mellem privatpersoner.

Anders vil gøre livet lettere på villavejene
Anders Muusmann regner med at mange kunne udsende Nabotrailer-app'en i begyndelsen af næste år. Foto: Martin Ravn/Scanpix

Der står massevis af trailere og samler støv i indkørsler, garager og carporte rundt omkring ved de danske parcelhuse, men nu skal Nabotrailer få dem mere ud at køre.

Anders Muusmann fra Vejle har set en ny deleøkonomisk forretningsidé i de mange privatejede trailere. I et interview med Vejle Amts Folkeblad har han fortalt om sit koncept Nabotrailer, der efter planen bliver lanceret som mobilapp i begyndelsen af 2018.

Nabotrailer skal give private trailerejere mulighed for at udleje deres trailere til andre privatpersoner. Han håber, at tjenesten vil gøre det lettere for folk at få billig adgang til en trailer.

Anders Muusmann tror, at mange personer vil have det godt med at betale en smule for at låne af naboen eller genboen.

– Du har måske to tredjedele af parcelhusejerne, som ikke selv har en trailer. De må så måske gå hen og spørge deres nabo eller genbo eller andre, om de kan låne deres trailer, siger Anders Muusmann til Newsbreak.dk.

– Men hvis man bliver ved med at spørge om at låne gratis, så kan der godt være noget, der begynder at være lidt træls ved det – også for den, der låner.

Nabotrailer vil vinde på tilgængelighed

Han fortæller, at den store fordel ved Nabotrailer-konceptet skal være, at det bliver let at få adgang til en trailer tæt på sit hus.

– Der, hvor jeg kan gøre den største forskel, er ved tilgængeligheden – at gøre det nemmere for parcelhusejere at få adgang til en trailer, siger Anders Muusmann.

Han har blandt andet fået idéen til konceptet ud fra sin egen hverdag.

– Når jeg selv har skulle fjerne noget fra min adresse, så har jeg haft svigerfar til at køre 120 kilometer for at kunne hjælpe med en trailer – der har jeg tænkt, at det må kunne gøres nemmere for alle.

Prisen for at leje trailer skal være fastsat i appen, men Anders Muusmann har endnu ikke lagt sig helt fast på prisniveauet.

Du kan følge med i udviklingen af Nabotrailer på Facebook-siden her.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu