Nadal lykkelig efter sejr i Mexico

3. marts 2013 14:07 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Nadal lykkelig efter sejr i Mexico
Billede mangler

Rafael Nadal understregede i herresinglefinalen ved ATP-turneringen i den mexicanske by Acapulco mod David Ferrer, at hans dage som topspiller langt fra er talte.

Ganske vist er den spanske venstrehåndsspiller under sin syv måneder lange skadespause fra juni i fjor til februar i år dalet fra anden- til femtepladsen på verdensranglisten.

Men da han stod overfor landsmanden David Ferrer, der ligger nummer fire, var han så suveræn, at den nuværende Top 3-trio, Novak Djokovic, Roger Federer og Andy Murray, godt kan begynde at glæde sig til at få kvalificeret modstand.6-0, 6-2 hed sejrscifrene i den ensidige forestilling, hvor der gik intet mindre end 44 minutter før David Ferrer vandt sit første parti.

– Jeg spillede perfekt, og heldigvis har mit knæ ikke drillet mig den seneste uge, sagde Rafael Nadal, der blev rost til skyerne af David Ferrer.

– Rafa var bedre end mig i dag. Mere er der egenlig ikke at sige. Men nu er han tilbage, og det tør nok siges, at han har bevist, at den lange pause fra tennisspillet ikke har gjort ham til en ringere tennisspiller. Måske snarere tværtimod. Hans motivation synes større end nogensinde. Han er helt sikkert en spiller, man stadig skal regne med, sagde David Ferrer.

Det var ventet, at Rafael Nadal efter finalesejren, der var 291.800 US-dollars værd, ville have meddelt, at han ikke stillede op ved de kommende to ugers turnering i amerikanske Indian Wells.

– Men jeg deltager. Mit hjerte siger mig, at jeg skal spille kontinuerligt. Det vil min krop have godt af, sagde Rafael Nadal.

Turneringssejren i Mexico var hans anden indenfor den seneste måned. Efter comebacket i februar var han tabende finalist ved Chile Open, mens han i sidste uge triumferede ved Brazil Open.

– Det er skønt at være tilbage på Touren. Jeg har virkelig nydt at spille på grusset i Sydamerika. Nu gælder det hardcourt-sæsonen. Den ser jeg også frem til, sagde Rafael Nadal.

Hans fejring af turneringssejren modtaget iøvrigt med smil og stående ovationer af det mexicanske publikum. Under præmieoverrækkelsen var han således iført en sombrero, der som bekendt er nationalbeklædning i Mexico.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu