ANNONCE

Næstved: Politiet efterlyser kunsttyve efter dramatisk biljagt

19. januar 2012 16:01 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Næstved: Politiet efterlyser kunsttyve efter dramatisk biljagt
Billede mangler

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi modtog torsdag aften klokken 23.24 en anmeldelse om et indbrud i en kunsthandel på Ramsherred i Næstved.
 
Umiddelbart forinden havde indbrudstyve knust en rude i kunsthandlen og stjålet flere malerier fra stedet, som de var kørt væk med.
 
Ved Rønnede fik en af politiets patruljevogne kontakt med den røde varebil, der var blevet set i forbindelse med tyveriet. Den kørte i høj hastighed ned på Sydmotorvejen i nordlig retning og forsøgte at flygte fra politibilen.
 
Da den røde varevogn nåede afkørslen syd for Herfølge vendte varebilen pludselig rundt på motorvejen og påkørte patruljevognen. Herefter kørte den igen mod nord – fortsat emd politiet i hælene.
 
Ved afkørsel 34 syd for Herfølge kørte den røde bil fra motorvejen og standsede på afkørslen, hvor den herefter flere gange bakkede ind i patruljevognen, der blev hægtet fast og slæbt med et stykke.
 
 
Det lykkedes de to betjente at komme ud af patruljevognen, og undgik at blive påkørt af gerningsbilen ved at springe til siden, da den kørte direkte i mod dem. De to politifolk i patruljevognen afgav flere skud mod varebilen for at få den til at standse – dog uden resultat. Ingen personer blev ramt.
 
Gerningsmændene fortsatte kørslen ad Sydmotorvejen i nordlig retning, hvor de efterlod den røde varebil ved Lellinge og forsvandt fra stedet. Trods omfattende eftersøgning i timerne derefter er gerningsmændene ikke pågrebet.
 
Eventuelle henvendelser i sagen bedes rettet til vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen på tlf. 21619822.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu