Storcenter-restaurant får endnu en sur smiley

28. august 2018 13:52 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Det kører ikke rigtig for restaurant Napoli i Kolding Storcenter. Ikke på rengøring

Storcenter-restaurant får endnu en sur smiley
Igen bliver der uddelt smileys med nedadvendte mundvige til en restaurant i Kolding Storcenter. Foto: Colourbox/Fødevarestyrelsen.

Man må håbe, at restaurant Napoli i Kolding Storcenter er bedre til at svinge pizzabundene end støvkluden og moppen.

En rapport fra Fødevarestyrelsen lader i hvert fald en del tilbage at ønske, når det kommer til rengøringen i restauranten.

“Virksomheden har fået anmærkninger for overtrædelser af fødevarelovgivningen på minimum tre ud af de seneste fire kontrolbesøg. Anmærkninger hos sådanne virksomheder med dårlig regelefterlevelse medfører to gebyrbelagte opfølgende kontrolbesøg”.

Sådan starter den rapport, der blev udfærdiget 16. august 2018.

Til det havde virksomheden ingen bemærkninger, står der videre.

Flere nedadvendte mundvige

I en rapport fra et besøg 3. juli 2018 står der: “Dejmaskine, dej-fordeler samt bordplade på koldjomfru i kælder fremstår med dej/melrester. Ved sidste kontrolbesøg blev der konkret vejledt om oprydning og rengøring af kælderlokale”.

Til det oplyser Napoli, at der ikke har været produktion af dej i kælder siden sidste kontrolbesøg, men også, at man vil rette op på det.

Det betyder dog ikke, at Fødevarekontrollen lader den fare – der skal være rent, hvilket der – igen – oplyses om.

Hurtig fremspoling til august. Her står der: “I kælder, fremstår dejmaskine, dej-fordeler og bordplade fortsat med indtørret dej/mel rester”.

Derudover fik restuaranten også en over næsen for rengøringen i tilberedningsområdet.

Og den går bare ikke, Granberg – så der kommer altså endnu to – gebyrpålagte – kontrolbesøg. Og en bøde på 5.000 kroner.

Tilbage i januar var den også gal hos Napoli i Kolding Storcenter.

Her var der ikke rettet op på nogle forhold fra tidligere besøg. Det resulterede dengang i en sur smiley og en bøde på 5.000 kroner.

Endnu ingen kontakt

Newsbreak.dk ville gerne have haft en kommentar fra Napoli omkring den manglende rengøring i restauranten med i artiklen. Vi vil også gerne spørge om, hvorfor der ikke – på trods af flere påbud – bliver taget hånd om problemerne.

Restauranten har dog endnu ikke svaret på vores henvendelser. Sker det bliver denne artikel opdateret.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu