Napoli og Juventus delte i topopgør

1. marts 2013 22:51 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Napoli og Juventus delte i topopgør
Billede mangler

Fredag aften blev vel nok én af sæsonens vigtigste Serie A-kamp spillet, da Juventus var rejst de godt 900 kilometer sydpå for at møde Napoli. 

Juventus kunne med en sejr skabe et hul på hele ni point ned til aftenens modstander og rækkens nummer to, Napoli, der omvendt ville gøre alt for at holde kort snor i Torino-klubben i håbet om at vinde deres første mesterskab siden 1990.

Op til kampen havde klublegende Madonna været på besøg i forbindelse med sin skattesag. Netop han var en stor del af det hold, der vandt Napolis seneste mesterskab, og derfor var hans besøg selvsagt med til at bidrage til, at byen kom i god fodboldstemning inden opgøret mod Juventus.

Desværre måtte de bare se på, at udeholdet satte sig klart på kampen fra start, og efter ti minutters spil fik Giorgio Chiellini ydermere bragt dem foran på et hovedstød uden for målmand Morgan de Sanctis’ rækkevidde.

Efterfølgende leverede de fortsat et massivt pres, men stille og rolig fandt Napoli fodfæste på et proppet Stadio San Paolo med knap 60.000 publikummer på lægterne.

Kort før dommer Daniele Orsatos pausefløjt fik Gökhan Inler udlignet til stor jubel for hjemmeholdet fodboldgale fans, der før kampens opgør dog havde gjort sig negativt bemærket ved både at angribe og smadre en siderude på Juventus-mandskabets bus med sten.

Ikke desto mindre blev der altså spillet bold, og i anden halvleg fortsatte begge mandskaber med at jagte den vitale sejr.

Begge fik de sendt flere nærgående forsøg af sted, men til sidst trak Juventus tempoet ud af kampen, og da det blev ved pauseresultatet, kunne udeholdet tage et point med hjem til Torino, og dermed er der stadig seks point mellem rækkens to førerhold med 11 spillerunder igen.Gæsternes danske angriber, Nicklas Bendtner, var ikke med i Napoli, da han stadigvæk er skadet. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu