ANNONCE

Narkopåvirket mand nappet to gange på få timer

8. april 2020 12:39 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Hele to gange blev en 30-årig mand anholdt for at køre narkopåvirket i bil.

Narkopåvirket mand nappet to gange på få timer
Den samme patrulje kunne to gange standse en narkopåvirket mand, der med få timers mellemrum kørte bil. Foto: Politi.dk/ Genre/ Skyfish

I løbet af tirsdag formiddag mødte den samme patrulje den samme mand. Til fælles for begge gange var den 30-årige fører af bilen mistænkt for at være påvirket af narkotika.

Det fremgår af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Standsede varebil

Klokken 09.51 blev en varebil standset på Københavnsvej ved Ølsemaglevej. Patruljen stoppede bilen, fordi de bemærkede, at føreren talte i håndholdt mobil under kørsel, hvilket er ulovligt.

Føreren – en 30-årig mand fra Solrød Strand – blev derfor sigtet for at overtræde færdselsloven. Men det blev ikke den eneste sigtelse for føreren.

Den 30-årige gik nemlig med til at deltage i en narkometertest, der indikerede, at han var påvirket af kokain og hash. Han blev derfor anholdt og taget med på politistationen, hvor han fik taget en blodprøve. Efterfølgende blev han løsladt.

Sigtet igen

Klokken 11.16 oplevede den selvsamme patrulje, der før havde stoppet varebilen, at den nu kørte på Iver Huitfeldsvej i Køge. Da patruljen fik standset bilen, viste det sig, at det var den 30-årige mand, der igen havde sat sig bag rattet.

Han blev igen sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand, da han var mistænkt for fortsat at være påvirket af kokain og hash, ligesom at han blev anholdt og taget med på stationen for at få taget en blodprøve.

Den 30-årige kan se frem til at få samlet sine sager og snarest at høre fra politiet, når resultaterne af blodprøverne er klar.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu