Skip to main content

Danskerne vil tjene penge på nettet som aldrig før: Her er den mest udbredte metode!

Er du en af de mange danskere, som har prøvet lykken og forsøgt at tjene penge online? At tjene penge online er en drøm for mange, da det potentiel kan give en mere eller mindre passiv indtægt ved siden af det faste job.

Arkivfoto.

Arkivfoto.

Mange har dog løbet hovedet mod muren og forsøgt sig med at udfylde spørgeskemaer, som kun har givet nogle få kroner per skema eller binære optioner, som du reelt set risikerer at tabe flere penge på, end du tjener.

En af de mest udbredte metoder til at tjene penge online er dog stadig relativt ukendt og uprøvet af de fleste, fordi det for de fleste ikke er helt så lige til at gå i gang med. Metoden hedder affiliate marketing, og er faktisk en reel mulighed for at skabe en online indtægt, som varer ved og som potentielt kan udvikle sig til en rigtig forretning.

I denne artikel kigger vi nærmere på hvad affiliate marketing egentlig er.

Hvad er affiliate marketing, og hvordan tjener man penge med det?

Affiliate marketing er egentlig en æld gammel marketingstrategi, som går ud på at henvise potentielle kunder til virksomheder mod en kommission.

Affiliste marketing bruges også i den virkelige verden, hvor du f.eks. kan få 1 måneds gratis medlemskab i dit lokale fitnesscenter, hvis du skaffer centret et nyt medlem.

Det samme foregår online mellem onlinebutikker, blogs og hjemmesider. Her henviser hjemmesider og blogs i høj grad til produkter og ydelser hos virksomheder, og hvis nogle af disse henvisninger bliver til et konkret salg, så får hjemmesiden eller bloggen en kommission. Kommsionen er typisk et fast beløb eller en procentdel af det som ordren er værd.

Affiliate marketing handler altså dybest set om, at du får kommission (og tjener penge) for at henvise besøgende på din hjemmeside eller blog til udbydere af forskellige produkter og ydelser.

Hvordan kommer man i gang med affiliate marketing?

For at komme i gang med affiliate marketing skal du have et medie, f.eks. en hjemmeside. På denne hjemmeside skal du have besøgende ind.

Du kunne f.eks. starte en blog, hvor du skriver om noget du ved meget om. Hvis du f.eks. ved rigtig meget om HIFI-udstyr, så kunne du starte en blog og begynde at skrive om / teste HIFI-udstyr.

I dine artikler kan du linke til de produkter du omtaler, og når folk klikker videre og måske køber produkterne, så får du en kommission.

For at komme i gang, skal du altså have et medie, hvorfra du kan linke til produkter og ydelser hos forhandlere, som er villige til at give dig en kommission. Derudover skal du have den nødvendige viden og ikke mindst gåpåmod til at skabe interessante indhold på dit medie.

Skal jeg selv lave aftaler med webshops?

Nej det skal du ikke. Indenfor affiliate marketing findes der de såkaldte affiliate netværk, hvor virksomhederne allerede er samlet. Alt hvad du skal gøre, er at blive medlem af et eller flere netværk, og så kan du begynde at promovere virksomheder og deres produkter indenfor din niche.

Affiliate marketing er på mange måder en gylden mulighed for at tjene penge online ved siden af fuldtidsarbejdet, hvis du har tiden og overskuddet til f.eks. at starte en hjemmeside og skrive nogle gode artikler.

Affiliate marketing er på mange måder ikke en nem vej til at tjene penge online, men hvis det lykkedes for dig at få opbygget en solid hjemmeside, så har du også en indtægt, der måske kan vare ved i fremtiden.

Du kan lære mere om affilate marketing på NemProgrammering.dk, hvor de blandt andet har et kursus om, hvordan du tjener penge online – se det her.

Produceret af Jubii Media Group

Del din kommentar