Skip to main content

Hun stjal billedet i Champions League-Finalen – men hvem er Kinsey Wolanski egentlig?

Champions League-finalen den 1. juni går nok ikke over i fodboldhistorien som den mest underholdende finale.

Arkivfoto.

Arkivfoto.

Liverpool scorede i kampens allerførste minutter på et straffespark af egypteren Mohamed Salah og finalen blev mere eller mindre lukket, da det belgiske stortalent Divock Origi bankede bolden ind bag Tottenhams franske målmand Hugo Lloris.

Det var Liverpools første internationale trofæ siden 2005, og dermed fik bookmakerne altså ret i deres forudsigelse. Der var nemlig bred enighed blandt bookmakerne omkring Liverpools favoritværdighed og flere havde også specielle tilbud på kampen – blandt andet kunne man gøre bruge af betsafe bonus. En favoritværdighed den traditionsrige engelske fodboldklub altså indfriede i en kamp, hvor en amerikansk Instagram-babe stjal billedet midt i første halvleg.

Streaker stjal billedet

Det var dog hverken Liverpool, eller sågar deres modstandere Tottenham, som leverede et af aftenens højdepunkter. Det var derimod en amerikansk model ved navn Kinsey Wolanski. For efter ca. 17 minutters spil blev Atletico Madrids hjemmebane invaderet af den blonde amerikaner iført en badedragt med logoet “Vitaly UNCENSORED”.

Hele verden kiggede Kinsey Wolanskis retning, da hun i en af verdens mest sete sportsbegivenheder, kynisk promoverede hendes kæreste platform. I hælene på hende fulgte et væld af kontrollører, som først formåede at fange den amerikanske skønhed da hun nåede midtercirklen.

Kinsey Wolanski er amerikansk model som før finalen havde ca. 230.000 følgere på Instagram. Hun deltog i 2017 i skønhedskonkurrencen “Miss Jetset”, hvor hun blev placeret som nummer otte, ligesom hun har været en del af kendte magasiner som f.eks. Sports Illustrated og Maxim.

Det er dog primært på Youtube og Instagram, at den 22-årige skønhed har gjort sig mest bemærket. For Kinsey Wolanski er nemlig til daglig kærester med Vitaly Zdorovetskiy, som tidligere har gjort sig bemærket på lignende måder.

Gik fra 230.000 til flere millioner følgere i løbet af anden halvleg

Kinsey Wolanskis bane-invasion gik heller ikke ubemærket hen. I løbet af finalen gik amerikaneren nemlig fra sine 230.000 følgere til over en million i løbet af finalen. Der var nemlig mange fodboldfans, som lige skulle ind og have et kig på Insta-babens kollektion af billeder.

Derfor var det heller ikke kun hendes kærestes prank-hjemmeside “Vitaly Uncensored” som fik den publicitet stuntet generede. Efter stuntet udtalte Wolanski på Instagram: “Streaker i Champions League! Livet skal leves – gør vanvittige ting, du vil huske forevigt.” – Og det må man altså sige at den amerikanske model fik gjort. Der var dog heller ikke andet end rosende ord fra hjernen bag stuntet, Vitaly, som var stolt af sin 22-åriges kærestes stunt. Han varslede efter kampen at han nu vil giftes med den amerikanske skønhed.

Det skal dog også nævnes, at Instagram efter Wolanskis eksplosive vækst i sine følgere har valgt at lukke den 22-årige amerikaners profil.

Der er dog ikke kommet nogen officiel forklaring på, hvorfor det sociale medie har valgt at lukke modellens profil. Det er endnu uvist om Kinsey Wolanski mister hendes profil eller den blot er midlertidig lukket.

Produceret af Heymate

Del din kommentar