ANNONCE

NATO: Anders Fogh vil ikke kommentere jobrygter

1. oktober 2012 23:11 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
NATO: Anders Fogh vil ikke kommentere jobrygter
Billede mangler

NATO-chef Anders Fog Rasmussen vil ikke kommentere job-rygter: “Jeg koncentrerer mig om det job, der ligger lige for”.
 
Nato-generalsekretær Anders Fogh Rasmussen afviser at kommentere rygter, der de seneste uger er begyndt at cirkulere i europæiske medier, om at han skulle være interesseret i et år mere i jobbet.
 
– Mandatet gælder for fire år – med mulighed for et års forlængelse. Det er op til de allierede at bestemme. For mit vedkommende er jeg fokuseret på at udføre det job, der ligger lige for – og især opgaven i Afghanistan, siger Fogh på et pressemøde i Bruxelles.
 
Hans kommentar kommer, efter at medier i især Italien og Polen de seneste uger har taget hul på spekulationerne om, hvad der skal ske, når Fogh Rasmussens grundmandat udløber med udgangen af juli til næste år.
 
Spekulationerne har ført til, at Italien formelt har meldt sig med en kandidat, tidligere udenrigsminister og EU-kommissær Franco Frattini.
 
Den nuværende italienske udenrigsminister, Giulio Terzi, har til italienske medier officielt spillet Frattini på banen – men også sagt, at det først skulle være efter at Fogh har fået et år ekstra.
– Han har alle de rigtige kvalifikationer til at være den bedst tænkelige generalsekretær, alliancen kan få i år, der må forventes at blive svære og fyldt med udfordringer.
 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu