Bruce Willis kan ikke mere

Må indstille karrieren efter alvorlig sygdom

Udgivet Opdateret

Den populære amerikanske skuespiller Bruce Willis må indstille sin karriere. Han er blevet ramt af den alvorlige sygdom afasi.

Den 67-årige kunstner kan ikke kan længere tale eller forstå tale.

Det er hustruen Demi Moore, som kommer med de triste nyheder på Instagram.

- Afasien påvirker hans kognitive evner. Som følge heraf - og efter mange overvejelser - har Bruce besluttet at stoppe den karriere, som har betydet så meget for ham, skriver hustruen på Instagram.

Er udfordret

Demi Moore fortæller også, at familien er udfordret for øjeblikket. 

- Vi arbejder os gennem dette som en sammentømret familie. Vi fortæller dette til hans fans, fordi vi ved, hvor meget han betyder for jer, og hvor meget I betyder for ham, skriver hustruen.

Bruce Willis følger ordsproget ' Live it Up.'

- Og det har vi tænkt os at gøre, skriver Demi Moore på Instagram.

Bedst kendt for Die Hard film

67-årige Willis er bedst kendt for rollen som politibetjenten John McClane i Die Hard-filmserien, der består af fem actionfilm fra 1988 til 2013.

Han har også spillet med i film som "Pulp Fiction" og "Armageddon".

I 2006 modtog han en stjerne på Hollywood Walk of Fame i Los Angeles.

For sin hovedrolle i serien "De heldige helte" fra 1985 har han vundet en Emmy-statuette, og Willis modtog også en Emmy for en gæsterolle i serien "Venner" i 1994.

SKYLDES SYGDOM I HJERNEN

Ifølge sundhed.dk skyldes afasi ofte ved en række sygdomme i hjernen. Det kan være en svulst eller demens. Også en blodprop eller en hjerneblødning kan udløse problemer med at tale og forstå, hvad der bliver sagt.

Powered by Labrador CMS