Connie Nielsen: Jeg sultede

Til aktuel Viaplay-serie om Karen Blixen kæmpede den danske Hollywood-stjerne sig så langt ned i vægt, at hun frygtede for anoreksi

Udgivet Opdateret

Alting har en pris, og for Connie Nielsen betød hovedrollen som Karen Blixen i Viaplay-serien ”Drømmeren – Karen Blixen bliver til”, at hun måtte i gang med en nærmest sygelig slankekur.

Den verdensberømte dansk forfatter var nemlig en væver kvinde, og den 57-årige danske Hollywood-stjerne prøvede at leve op til idealet.

– Jeg sultede i mange måneder, og levede af det, vi kaldte ”Connie-kaffe”. Det var det eneste, jeg tillod at hælde indenbords. Hertil nogle grønsager, fortalte Connie Nielsen til Kendte.dk ved forpremieren på Viaplay Originalserien i Moltkes palæ, København.

Meget forberedelse

– Der har været rigtig meget forberedelse, og hårdt arbejde at spille Karen Blixen. Og det at jeg nåede igennem uden at få anoreksi, det er er jeg lykkelig over i dag, lød det dramatisk fra skuespilleren, der smed fem kilo i processen.

Skuespiller Connie Nielsen spiller Karen Blixen i Viaplay-serien 'Drømmeren - Karen Blixen bliver til'.
Skuespiller Connie Nielsen spiller Karen Blixen i Viaplay-serien "Drømmeren - Karen Blixen bliver til".

Connie Nielsen bor til daglig i San Francisco med sønnen, tiårige Bryce Thadeus Ulrich-Nielsen, som hun har med ”Metallica”-trommeslageren Lars Ulrich.

De blev skilt i 2012.

Derudover er hun også mor til 27-årige Sebastian, som hun fik med den italienske skuespiller Fabio Sartor.

Powered by Labrador CMS