Det gør os færdige som 'popsangere'

Keld og Hilda har travlt som aldrig før i deres tilsammen nu 100 år lange karriere

Keld og Hilda fejre lige nu at de tilsammen har været en del af danskposscenen i 100. Det sker med en turne, der frem til april måned næste år, bringer dem rundt i hele Danmark.
Keld og Hilda fejre lige nu at de tilsammen har været en del af danskposscenen i 100. Det sker med en turne, der frem til april måned næste år, bringer dem rundt i hele Danmark.
Udgivet Opdateret

Det ikoniske danskpop-par Keld og Hilda Heick er i øjeblikket i fuld gang med fejre 100 års jubilæum på danskpop-scenen.

Han har været med i 60 år og hun i 40.

Travleste periode i karrieren

Jubilæet fejrer de med en turne rundt i det ganske land, der startede i september måned og som fortsætter helt frem til april næste år.

- Det går helt forrygende.  Vi er lige nu inde i den travleste periode, jeg har oplevet i mine 60 år i branchen, og vi nyder hvert eneste øjeblik. For den modtagelse vi får overalt, er enestående, siger Keld Heick til Newsbreak.dk.

Trækker tænder ud

Men han erkender også, at det trækker tænder ud. 

- Vi er jo begge blevet 75 år, og det kan altså godt mærkes. Specielt de dage, hvor vi optræder to eller tre gange, er vi 'færdige som popsangere', når det er slut, siger han.

Keld Heick lægger da heller ikke skjul på, at når kalenderen viser april og turneen slutter, skal der slappes af.

- Så skruer vi helt ned for blusset. Det tror jeg, vi har brug for, siger han.

Nyt album på vej

Men inden parret når så langt, så sender de et nyt album på gaden.

- Vi er lige blevet færdig med indspilningen af et album, 'Hele Vejen', som udkommer til januar, fortæller Keld Heick.

Hylder danske filmmelodier

Han nævner også, at det blandt andet indeholder et potpourri, der hylder danske filmmelodier, og at også Otto Brandenburg samt Grethe og Jørgen Ingemann, er tænkt ind. 

- Men det byder også på nye numre. Nogle af dem står vi selv bag og andre har Mickey Pless skrevet. Endelig har vi fået hjælp af de gamle Shu-bi-dua drenge Michael Hardinger og Jørgen Thorup, som har lavet nummeret 'Jeg elsker dig' til os, slutter Keld Heick.

Powered by Labrador CMS