Henriks exit: - Jeg har lært meget

Buschaufføren fra Thorum blev sendt hjem med masser af kærlighed. Kwamie Livs deltagere blev dermed reduceret til kun en

Udgivet Opdateret

En tåre pressede sig på hos Henrik Hedelund Nielsen, da han måtte forlade ’X Factor’ fredag aften efter en omsang mod Kristoffer Lundholm.

- Nu skal jeg hjem

- Det er som det er. Nu skal jeg hjem og slappe af, sagde den 29-årige buschauffør fra Thorum ved Skive, og krammede bagefter med sin mentor Kwamie Liv, der sendte masser af kærlighed op til ham fra dommerbordet, og hun gjorde alt for at holde ham inde i varmen.

Fængede ikke

Men forgæves.

Hans optræden med sangen en ”En respektabel mand” af De Nattergale havde hverken fænget seerne eller Blachman, der stod for afgørelsen mellem duellanterne i farezonen.

- Det har været fantastisk at være en del af det og en oplevelse, jeg altid vil gemme i mit hjerte, lød det videre fra Henrik til Newsbreak.dk.

- Jeg har fået meget ud af det. Lært at bruge min vokal på en bedre måde, vejrtrækning, men også noget om mig selv. Jeg har lært at tro på mig selv, sagde han.

Hårdt ramt

Kwamie Liv følte sig følelsesmæssigt hårdt ramt af udfaldet, da hun efter Henriks exit kun står med en deltager tilbage, nemlig Nambalou.

- Indrømmet. Lige nu er det svært at holde modet oppe. Jeg sender Henrik videre, og så holder vi kontakten, udtalte hun til Newsbreak.dk.

Henrik er røget ud af X Factor.
Henrik er røget ud af X Factor.
Powered by Labrador CMS