Cykelsponsorløb skal skaffe penge til cirkusforestilling

Gademix i Sydvestkvarteret i Kolding afvikler et cykelsponsorløb. Foto: Gademix.
Udgivet Opdateret

Gademix i Sydvestkvarteret i Kolding afvikler et cykelsponsorløb, Ture de Gademix 2014, til fordel for værestedet’s projekt Cirkus Gademix i efterårsferien.

Det er et projekt, hvor værestedet søger 120 børn og unge i aldersgruppen 9 til 16 år, som har lyst at træne og lave to cirkusforestillinger sammen med erfarne cirkusartister, en elefant, en kamel og nogle heste, i deres efterårsferie.

– Der skal samles mange penge for at lave sådan et projekt, derfor er det også dejligt, at politi, præster, naboer, erhvervsfolk, politikere, børn, unge og frivillige de sidste uger, har samlet sponsorkroner sammen og kommer og cykler med ved Kvarterhuset på lørdag fra 13-16, siger Hanna Andresen fra Gademix til Newsbreak.dk.

Der cykles i tre heat, hvor det sidste bliver for de rigtig hurtige ryttere. Men der kommer også til at ske en masse andre ting på dagen.

Der vil være musik, Camp Nicolai’s kreative frivillige, elefant-, kamel- og ponyridning, klatrevæg med instruktører fra Design- & Idrætsefterskolen Skamling, Ballonklovnen Metski, graffitimalere fra Kulturlogen, tombola, Gademix unge Farvelade akrobater og kunstneren Mester88.

Arrangementet løber af stablen på lørdag klokken 13.

Powered by Labrador CMS