Janni om Amalie: -Børnene taber

Janni Ree har kun hovedrysten tilovers for Amalies opførsel

Udgivet Opdateret

For kort tid siden blev Janni Ree henvist til exitskiltet af hendes tidligere slyngveninde fra ’Forsiderfruer’, Amalie Szigethy, 31.

Venskabet blev afsluttet ved en opdatering på Amalies Instagram:

- Janni ved godt, hvad hun har gjort. Jeg er bare nødt til at sige, at nu stopper det. Det er ikke sandt, når hun siger, at vi blot holder en pause. Vi kommer ikke til at ses igen. Og jeg kommer heller ikke til at lave tv med hende, selv om det er det, hun ønsker. Det er ikke fordi, vi er uvenner og der er heller ingen "hard feelings" herfra, det er bare definitivt slut mellem os, lød meldingen.

Ligger hen i det uvisse

Hvad den præcise årsag har været ligger fortsat hen i det uvisse, men da kendte.dk møder den 53-årige realitystjerne ved premieren på ’Spider-Man 3’ i CinemaxX København onsdag aften har hun kun hovedrysten tilovers for Amalies opførsel.

Også med baggrund i det parforholdsdrama, der tidligere har udspillet sig for offentligheden mellem Amalie og faren til de to døtre, Mikkel Skelskov, der tidligere i år ’bortførte’ børnene til Østrig.

- Hvad synes du om, hun har taget Mikkel tilbage?

- Det kommer jo ikke bag på nogen. De involverer kommuner, familieretshuset og politiet. Tænk sig hvad staten skal bruge af ressourcer på deres forhold. Og de stakkels to børn. Jeg synes, det er mere synd. De er taberne, siger Janni Ree til kendte.dk.

- Jeg havde forudset, hun ville tage Mikkel tilbage. Jeg har ikke talt med hende, og har ikke mere at sige til sagen, siger Janni.

Janni Ree og Amalies venindeforhold er fortid understreget af sidstnævntes seneste handlinger.
Janni Ree og Amalies venindeforhold er fortid understreget af sidstnævntes seneste handlinger.
Powered by Labrador CMS