Jeg frygter ikke Blachman

Frygter ikke ballade med Blachman i ’X Factor’

Udgivet Opdateret

Simon Kvamm har selv siddet foran tv og slugt ’X Factor’ råt i tidens løb.

Og fra årsskiftet bliver han en del af underholdningen i dommerpanelet med Kwamie Liv og Thomas Blachman ved sin side.

Mudderkastning

Af en nyligt udkommet TV 2-trailer fra optagelserne af efterårets audition-forløb med håbefulde deltagere kunne man opleve, at bølgerne gik højt med bandeord og ballade mellem Kvamm og Blachman.

Det faktum har dog ikke afskrækket den nye i klassen.

– Jeg frygter det ikke, men ser det som en grundbestanddel af programmet, siger den 47-årige tidligere ’Nephew’-sanger til Kendte.dk.

Elsker Blachman

– Det er befriende, at der går passion i det. Vi har jo haft vores diskussioner og uenigheder. Det synes jeg bare er spændende, og der kommer sikkert mere, når vi kommer til live-programmerne, mener Simon Kvamm, der når alt kommer til alt tilsyneladende elsker mere end hader Blachman.

Årsagen til jeg er med

– Thomas Blachman er faktisk en stor del af årsagen til, at jeg er med. Han er skarp, interessant og jeg lytter gerne. Det er nærmest lærerigt, og så synes jeg, at det er sjovt at hænge ud med ham, fortsatte Simon Kvamm om sin meddommer, der har været i gamet gennem 15 sæsoner.

– Det er faktisk lykkedes mig at få ham til at grine. Han har påstået, at jeg ikke griner nok af ham. Men det er jo også svært at komme til, når han griner så meget af sig selv!

Sjovt og intenst

Simon Kvamm har derfor ikke noget at klage over.

– Jeg har egentlig haft en rar oplevelse med audition. Sjovt og intenst. Sjovt fordi jeg hygger mig med de andre dommere, siger han videre.

’X Factor’ får premiere nytårsdag.

– Jeg synes vores samarbejde har været en ret stor fornøjelse. Kvamie Liv er enormt dygtig til at mærke mennesker, og Blachman er et interessant bekendtskab, siger Simon Kvamm.
– Jeg synes vores samarbejde har været en ret stor fornøjelse. Kvamie Liv er enormt dygtig til at mærke mennesker, og Blachman er et interessant bekendtskab, siger Simon Kvamm.
Powered by Labrador CMS