Skip to main content

- Jeg vil helst ikke løfte arven

Bodil Jørgensen skal debutere i Cirkusrevyen, og hun har visse lighedstegn med den tidligere revydronning, der takkede af sidste år

Revygenren er ikke ny for Bodil Jørgensen, der om kort tid skal folde sig ud på scenen i Danmarks populæreste revy gennem tiderne målt på publikumsantal.

Tre gange før har hun spillet ’Tam Tam’ i Tivoli, og til maj får hun så sin debut i Cirkusrevyen, hvor Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard i årevis har været trækplastre. Men det er passé.

Førstnævnte har Bodil Jørgensen i øvrigt et særligt forhold.

– Vi er kvinder, rødhårede og oppe i alderen, men jeg vil helst ikke løfte arven for nogen, siger den 61-årige skuespiller til kendte.dk.

– Jeg føler mig allerede tryg, siger Bodil Jørgensen i Lisbet Dahls tidligere garderobe. 10. februar rejser hun til Rom på optagelser til en ny dansk film.
– Jeg føler mig allerede tryg, siger Bodil Jørgensen i Lisbet Dahls tidligere garderobe. 10. februar rejser hun til Rom på optagelser til en ny dansk film.Kenth G. Madsen

Lisbet Dahls garderobe

– Jeg har fået Lisbet Dahls garderobe, så jeg skal have hængt et billede op af hende, så hun kan holde øje med mig, lover Bodil Jørgensen i trægemakket bag teltet, hvor så mange revystjerner har kastet glans gennem tiderne.

Bodil Jørgensen og Lisbet Dahl – der skal spille i Tivoli Revy – kender hinanden særdeles godt.

Lisbet har blandt andet instrueret Bodil i klassikeren ’Den Grønne Elevator’, og de har også lavet film sammen.

Optagelser af Badehotellet

Selvom Cirkusrevyens spilletider til sommer kommer til at ligge tæt op ad de årlige strand-optagelser til ’Badehotellet’, hvor Bodil Jørgensen spiller rollen som Molly, så kommer det ikke til at kulminere.

– Det kan godt hænge sammen, siger Bodil, hvis medspiller i Danmarks mest populære tv-serie, Merete Mærkedahl, også spiller med i Cirkusrevyen.

– Og hende glæder jeg mig til at spille sammen med, siger Bodil Jørgensen, der i det hele taget føler sig tryg med revyholdet.

Bodil Jørgensen er her omgivet af revyholdet i Cirkusrevyen. Niels Olsen, Mads Knarreborg, Merete Mærkedahl og Niels Ellegaard. Premiere 8. maj 2023.
Bodil Jørgensen er her omgivet af revyholdet i Cirkusrevyen. Niels Olsen, Mads Knarreborg, Merete Mærkedahl og Niels Ellegaard. Premiere 8. maj 2023.Kenth G. Madsen
Del din kommentar