Kardashian-søster deler topløst billede

Efter 10 dage i corona-karantæne deler den ældste Kardashian-søster topløst billede på de sociale medier

Kourtney Kardashian er den ældste af Kardashian-søstrene. Se det topløse bilelde, som hun har delt, i bunden af artiklen.
Kourtney Kardashian er den ældste af Kardashian-søstrene. Se det topløse bilelde, som hun har delt, i bunden af artiklen.
Udgivet Opdateret

Bedst, som der synes at være faldet helt ro over Kardashian-klanen, så gør de på ny opmærksom på, at de stadig er i live´.

Denne gang er det den ældste søster, Kourtney Kardashian, der sætter Instagram 'on fire' med et topløst billede af sig selv.

Efter 10 dage i corona-karantæne, så havde 42-årige Kourtney Kardashian tilsyneladende brug for, at mærke internettet gløde - og det fik hun det så sandelig til at gøre.

Topløs med afklippet hår

På bare et par dage har mere end tre millioner liket hendes billede, hvor hun sidder på gulvet, topløs med afklippet hår, ledsaget af teksten:

"Ten days of quarantine..." (Oversat: 10 dages karantæne...)

Kourtney Mary Kardashian (født 18. april 1979) er en amerikansk forretningskvinde og tv-personlighed.

Hun er bedst kendt fra reality-showene 'Keeping Up with the Kardashians', 'Kourtney and Kim take New York' og 'Kourtney and Khloé Take Miami'.

Hun er den ældste datter af Kris Jenner og forsvarsadvokat Robert Kardashian og er søster til Kim Kardashian, Khloé Kardashian og Rob Kardashian.

Sammen med sine søskende Kim og Khloé ejede hun tøjkæden D-A-S-H.

Kilde: Wikipedia
Powered by Labrador CMS