Kendiskok lukker og slukker

Umut Sakarya lukker to af sine restauranter i hovedstaden. Selv beskriver han det som en lettelse

- Det er overhovedet ikke slut med mig, det slutter aldrig, siger Umut Sakarya med et grin.
- Det er overhovedet ikke slut med mig, det slutter aldrig, siger Umut Sakarya med et grin.
Udgivet Opdateret

Det er slut med kendiskokken Umut Sakaryas to restauranter Guldkebab by Guldkroen på henholdsvis Nørrebro i København og i Valby.

Umut Sakarya har valgt at stoppe samarbejdet med den partner, der kører restauranterne.

Men det er altså ikke på grund af knas med økonomien eller samarbejdet, fortæller Umut Sakarya.

- Der er ikke noget, der er gået galt. Det var et pop-up-koncept til at starte med, som jeg har franchiset - altså lejet ud - til nogle andre. Og de har en adskilt økonomi fra vores, siger han og fortsætter:

- Og nu er der sket nogle personlige ting for den ene, der står bag, så han ønsker at lukke. Og det må vi respektere.

Bliver måske vakt til live igen

Umut Sakarya sammenligner ejerforholdet med, hvis en enkelt McDonald's-restaurant lukker, mens selve forretningen kører ufortrødent videre.

Det er da også planen, at konceptet på et tidspunkt skal vækkes til live igen i andre lokaler, afslører han.

Skal lave mere TV

Men selv om det virker dramatisk at skulle dreje nøglen om for konceptet for nu, så beskriver Umut Sakarya det faktisk selv som en lettelse.

- Det er meget befriende, for vi har konstant skulle være inde over. Og lige nu passer det mig rigtig godt at fokusere på nogle tv-programmer, jeg laver. Og så står julen jo for døren, som er vores højsæson. Så det er en bekymring mindre, siger han.

Powered by Labrador CMS