Lader op med lille Frida

Jonas Vingegaard benyttede hviledag til at hygge sig med sin lille datter

Udgivet Opdateret

Tirsdag kæmpede og forsvarede hele Danmarks Jonas Vingegaard sin førsteplads - og gule Tour de France førertrøje - i Pyrenæerne.

Og i dag gør han forhåbentlig det samme.

Varmede op med den bedste

Mandag havde Jonas Vingegaard til gengæld hviledag, og den benyttede han til at lade op til de kommende strabadser sammen med en helt speciel lille person, der har en kæmpestor plads i hans hjerte. 

Det fremgår af et skønt billede, han har delt på Instagram.

– Perfekt hviledag, og er nu klar til at ramme landevejen i ‘Tour de France’ med bedste Jumbo-Visma, skriver han i tekstfeltet. 

 På billedet ser man ham sidde bag rettet i en Jumbo-Visma bus sammen med sin datter Frida, som i den grad ser ud til at storhygge med sin far.

Søde Frida ligner farmand

Siden er det væltet ind med kommentarer fra adskillige af hans godt 150.000 følgere på det sociale medie.

"Tror på dig. Søde Frida ligner farmand," skriver én, mens utallige andre roser billedet og i øvrigt ønsker Jonas Vingegaard alt det bedste på den resterende del af Touren. 

Jonas Vingegaard på podiet i den gule trøje efter at have forsvaret sin førsteplads på 16. etape af årets Tour de France.
Jonas Vingegaard på podiet i den gule trøje efter at have forsvaret sin førsteplads på 16. etape af årets Tour de France.
Powered by Labrador CMS