Læg mærke til den lille detalje

Prins Christian har overhalet både sin far og onkel Joachim

Prins Christian og kronprins Frederik ses her den 13. juni 2021 i forbindelse med fejringen af 100-året for genforeningen.
Prins Christian og kronprins Frederik ses her den 13. juni 2021 i forbindelse med fejringen af 100-året for genforeningen.
Udgivet Opdateret

Den nære familien overraskede fredag aften dronning Margrethe med en surprise-middag i anledning af hendes 50-års jubilæum som dansk regent.

Middagen foregik i i Taffelsalen i Christian VII’s Palæ på Amalienborg, og forud for den, blev der taget et familiefoto i palæets grønne salon.

Delt på Instagram

Det skønne foto er efterfølgende blevet delt af kongehuset i et opslag på Instagram. 

Siden er det væltet i med rosende reaktioner i kommentarfeltet.

Rigtig mange kalder prinsesse Isabella for 'smuk' mens andre nævner, at der er en slående lighed mellem prinsesse Josehine og prinsesse Athena.

Kan se ned på far og Joachim

Og så er der også nogle, der bider mærke i en særlig detalje. Nemlig, at prins Christian nu kan 'se ned på' både sin far og onkel Joachim.

Man har gennem et stykke tid kunnet se på billeder, at 16-årige Christian nu er højere end sin far, men på det nye portræt er det tydeligt, at han også er vokset Joachim, der måler 188 centimeter, over hovedet.

Powered by Labrador CMS