Lottovinder køber lejlighed til mor

Moren blev mundlam, da hun hørte om sønnens store gevinst

Lottovinderen hjælper moren over i en bedre lejlighed.
Lottovinderen hjælper moren over i en bedre lejlighed.
Udgivet Opdateret

En solbeskinnet søndag skulle en mand fra en by i Helsingør Kommune foretage et sjovt og sjældent opkald. 

Han skulle ringe til sin søster og fortælle, at de havde vundet en stor gevinst på deres fælles lottokupon.

"Det fedeste for mig var at ringe til min søster og sige, at vi havde vundet. Det var en helt fantastisk eftermiddag, hvor min mor og jeg sad i solen og drak champagne, mens vi ringede til hende. Man kan sige, at sommeren startede den dag. Min søster troede først ikke på det, og sagde, at det altid var ældre mennesker i Jylland, der vandt. Det var det jo så ikke, haha. Så min mor og jeg fik hende overbevist," fortæller den glade vinder, som har valgt at være anonym.

Fik pludselig svært ved at tale

Det var også manden og hans mor, som er over firs, der var nede i butikken og tjekke Lotto kuponen. Her viste det sig, at han var blevet udtrukket i Millionærgarantien.

"De sagde så dernede, at der snart ville komme et skilt op, fordi der var en stor gevinst, og så fik min mor pludselig store problemer med at tale, haha," siger manden. 

Efter at have været lidt rystet i begyndelsen, kom moren til sig selv, og manden kan fortælle, at de alle "var vildt glade og lykkelige".

Skal flytte halvanden meter

Den flotte gevinst skal hurtigt få ben at gå på, eftersom søskendeparret har valgt, at pengene skal indgå i købet af en bedre lejlighed til deres mor. 

De har gennem noget tid haft kig på lejligheden ved siden af morens nuværende bolig, og med gevinsten i hus er det muligt at købe den nu.

"Vi regner med, at hun kan flytte ind indenfor halvanden måneds tid, og det er jo helt fantastisk at få muligheden for at gøre det her for sin mor. Der er flere ting, der falder på plads for hende nu. Hun skal så flytte omkring halvanden meter," griner manden.

Tanken er, at manden og hans familie kan bo i morens gamle lejlighed, mens de selv bygger hus, og dermed bliver de naboer i en periode.

Powered by Labrador CMS