Luksusfælden-ekspert: Derfor gik det galt

Ekspert i Luksusfælden, Jan Swyrtz, giver ikke meget for Jacob Sørensens kritik

29-årige Jacob Sørensen var edderspændt rasende i sæsonpremieren på Luksusfælden.
29-årige Jacob Sørensen var edderspændt rasende i sæsonpremieren på Luksusfælden.
Udgivet Opdateret

- Ha' et lorteliv! Sådan lød Jacob Sørensens afskedssalut til eksperterne i Luksusfælden. Han medvirkede i sæsonpremieren tirsdag aften. 

Det kørte helt af sporet i programmet, hvor 29-årige Jacob Sørensen var edderspændt rasende. Han har kritiseret eksperterne for at forværre familiens situation i stedet for at hjælpe.  

Ekstra Bladet har talt med Luksusfældens ekspert Jan Swyrtz, som giver sit bud på, hvad der gik galt. 

- Jeg har et indtryk af, at de var sindssygt pressede, dels på grund af økonomien, dels Henriettes fortid på kontanthjælp og sygemeldinger. Det er en indre frustration, som er bygget op over lang tid, samtidig med at vi skal forholde os til, at de måske har haft nogle andre forventninger, end dem vi kan levere, siger han til Ekstra Bladet.

Burde ikke have været med

Jan Swyrtz giver ikke meget for Jacob Sørensens kritik. Han stiller spørgsmålstegn ved, hvorvidt Jacob Sørensen og Jeanette overhovedet burde have medvirket i programmet, men påpeger, at det kan være svært at sortere folk fra i castingprocessen. 

Hvis de medvirkende ikke er villige til at gøre det, der skal til, så kan eksperterne ikke hjælpe, slår Jan Swyrtz fast. Luksusfælden-eksperten mener, at han og medeksperten "leverede varen" i programmet. 

Han medgiver dog, at det kan virke voldsomt på folk, når de bliver nødt til at gøre alting om på ganske kort tid. 

Det er ikke første gang, at der er en deltager, som retter kritik mod eksperterne. Blandt andet kritiseres de for at være aggressive. Men de bliver selv mødt med aggressivitet, og så kommer man til at give tilbage af samme skuffe, forklarer Jan Swyrtz. 

Powered by Labrador CMS