Mary bliver snydt

Der bliver ikke noget gensyn for to af Europas fremtidige dronninger på Wembley

Udgivet Opdateret

Se flere fotos i galleriet ovenfor

De bliver med kongelige supportere i begge lejre, når Danmark og England i aften den 7. juli tørner sammen i EM fodboldsemifinalen på Wembley i London.

Frederik og Mary samt prins Christian vil være på plads som særlige VIP-gæster inviteret af DBU og også Storbritanniens fremtidige konge, prins William, vil være at finde på lægterne.

Men desværre ikke hertuginde Kate, som er blevet tvunget i corona-isolation efter at have været i kontakt med en person, der har testet positivt for Covid-19.

Dermed bliver der ikke noget gensyn for de to populære, royale kvinder, der begge har udsigt til en dag at skulle være dronning.

Sammen til Royal Ascot

Mary og Kate mødtes senest i Storbritannien, da det danske kronprinspar var på officielt besøg i landet.

Dengang blev de blandt andet set sammen i den kongelige loge på Ascot Racecourse den 15. juni i forbindelse med de traditionelle Royal Ascot heste-væddeløb.

De mødtes også tilbage i november 2011, hvor William og Kate var i Danmark.

Ved den lejlighed besøgte parret sammen med det danske kronprinspar et UICEF-nødlager i København, hvor de hjalp til med at pakke nødforsyninger til ofre for hungersnød i det østlige Afrika.

Ivrige fodboldfans

Begge par er aldeles ivrige fodboldfans og har været på plads på deres respektive nationalstadions i forbindelse med afviklingen af EM.

William og Kate var blandt de tilskuere, der så Englands sejr mod Tyskland i sidste uge. De havde ved den lejlighed følgeskab af deres ældste søn, prins George, der fylder otte år senere i denne måned.

Frederik og Mary er i løbet af turneringen blevet set juble over Danmark sammen med prins Christian.

Se flere fotos i galleriet ovenfor

Powered by Labrador CMS