Nu er de blevet gift

Modellen og skuespilleren Mads Madsen og den tidligere professionelle skiløber Laila Friis-Salling har sagt ja til hinanden, skriver Se og Hør

Udgivet Opdateret

Da den tidligere professionelle skiløber Laila Friis-Salling medvirkede i "Vild med dans" tilbage i 2018, blev modellen og skuespilleren Mads Madsen betaget gennem skærmen.

Han kontaktede efterfølgende Laila Friis-Salling og inviterede hende ud på glögg, og derfra er resten historie, som man siger.

Fra "Vild med dans" venter der nu parret en brudevals, for de har nemlig giftet sig fredag den 12. august på Kragerup Gods nær Ruds-Vedby i det sydvestsjællandske.

Det skriver Se og Hør, som har en række bryllupsbilleder af parret.

Vildt dejlig

De forgangne fire år har været en kærlighedskarrusel for de to.

De blev kærester den 4. december 2018, bekræftede Laila Friis-Salling dengang over for Ekstra Bladet.

- Han er helt vildt dejlig. Nede på jorden - og han hviler i sig selv. Og så har vi det mega sjovt sammen, sagde hun til avisen.

Præcis et år - den 4. december 2019 - efter friede Mads Madsen.

Fik to børn

I foråret 2020 blev de forældre til datteren Madeleine, og i efteråret 2021 kom sønnen Elo til verden.

Nu kan parret så fejre, at 2022 er året, hvor de er blevet mand og kone.

37-årige Laila Friis-Salling er født og opvokset i Grønland og er datter af hovedaktionæren i Polar Seafood Greenland, Jens Friis-Salling.

I dag bor hun og 29-årige Mads Madsen i den nordvestsjællandske by Fårevejle.

Mads Madsen faldt for Laila Friis-Salling, da hun medvirkede i 'Vild med dans'. Nu skal han danse brudevals med hende. (Arkivfoto).
Mads Madsen faldt for Laila Friis-Salling, da hun medvirkede i "Vild med dans". Nu skal han danse brudevals med hende. (Arkivfoto).
Powered by Labrador CMS