Bookmaker: Dansk hold i Champions League

FC København. Foto: LARS POULSEN/POLFOTO
Udgivet Opdateret

Når gruppespillet til Champions League skydes i gang til september, vil det være med mindst ét dansk hold som deltager.

I hvert fald, hvis man spørger bookmakeren Betsafe, der blot betaler pengene 1,75 gange igen, hvis det lykkes AaB eller FC København at kvalificere sig til Europas fineste turnering.

Mens FC Københavns samlede sejr over ukrainske Dnipro var ventet, leverede AaB en vaskeægte sensation med udesejren på 2-0 over Dinamo Zagreb. Danmark har nu to hold med i den afgørende playoff-runde, og ifølge Betsafe vil mindst et af dem klare sig videre til fodboldens forjættede land. Størst er tiltroen til nordjyderne, der kan trække forholdsvis ukendte modstandere, mens FC København kan løbe ind i uhyrligheder som Arsenal, FC Porto og SSC Napoli.

– Både AaB og FCK leverede fremragende præstationer mod stærke østeuropæiske hold, hvilket har fået os til at se med noget mere positive øjne på chancerne for dansk kvalifikationen til Champions Leagues gruppespil. Derudover skal man ikke undervurdere betydningen af, at den danske turnering allerede er i fuld gang, mens de fleste andre europæiske hold blot er i gang med sæsonforberedelserne, siger oddssætter hos Betsafe Thomas Holm og tilføjer:

– AaB har selvsagt den bedste mulighed for at nå gruppespillet, da de potentielle modstanderne ser overkommelige ud. FCK står derimod til at skulle møde et hold fra allerøverste hylde, og det bliver selvsagt en stor mundfuld. Kan københavnerne kopiere præstationen fra kampene imod Dnipro, skal man dog slet ikke afskrive dem på forhånd.

Kvalificerer et dansk hold sig til Champions League?

Ja: 1,75
Nej: 2,00

Kvalificerer AaB sig til Champions League?

Ja: 2,25
Nej: 1,60

Kvalificerer FC København sig til Champions League?

Ja: 4,00
Nej: 1,20

Powered by Labrador CMS