Langhoff inviterer landspolitiker til støjplagede Bramdrupdam

Knud Erik Langhoff (K) har inviteret Mike Legarth (K) på besøg i det støjplagede Bramdrupdam. På billedet ses formand for Teknikudvalget i Kolding, Knud Erik Langhoff.
Udgivet Opdateret

Den konservative transportordfører, Mike Legarth, der også er medlem af folketingets transportudvalg er på initiativ af det konservative byrådsmedlem, formand for Teknikudvalget i Kolding, Knud Erik Langhoff, inviteret til besøg hos støjplagede borgere i Bramdrupdam.

Besøget finder sted torsdag den 7. august.

Mike Legarth udtaler i forbindelse med invitationen, at han som lokalt folketingsmedlem, bosiddende i Vamdrup, med rigtig mange kontakter i Kolding-området er bekendt med støjgener fra motorvejen i Bramdrupdam området.

– Jeg føler det er vigtigt at jeg som transportordfører er rigtig godt klædt på til den kommende debat om emnet, hvorfor jeg rigtig gerne tager imod invitationen, siger Mike Legarth.

På teknikudvalgsmødet 30. juni blev der truffet følgende beslutning: ”at udvalget beder forvaltningen om at indlede dialog med Trafikministeriet med henblik på foretræde vedrørende støjskærm på motorvej E45”.

– Som formand for teknikudvalget i Kolding kommune vil jeg arbejde hårdt på en løsning der fjerner de værste støjgener for de hårdt plagede beboer i Bramdrupdam, der allerede i alt for lang tid har måttet leve men en helt utålelig støjgene, hvorfor det glæder mig meget at beboerne den 7. august åbner havelågen og byder på eftermiddagskaffe, men også at den konservative transportordfører har takket ja til invitationen, siger Knud Erik Langhoff.

Første besøg bliver klokken 16.30 hos en familie på Rådvadvej og efterfølgende går turen til Poppelalle.

Powered by Labrador CMS