Ramt af stort problem

Anders W. Berthelsen tog 15 kilo på til filmrollen som ’Bamse’

Udgivet Opdateret

Det har været noget af en prøvelse for Anders W. Berthelsen at spille rollen som Flemming Jørgensen i biografsuccesen ’Bamse’.

Både før, under og efter.

Det afslører den 53-årige skuespiller i aften på TV 2, hvor der blændes op for ’De Største Øjeblikke’.

Sværvægtsklassen

For det første måtte han tage 15 kilo på i vægt for at komme til at ligne popstjernen i sværvægtsklassen.

– Det faldt mig utroligt nemt at tage dem på. Jeg lod bare stå til, så jeg tog det hele vejen rundt med masser af pasta og fløde, fortæller han til værtsparret Melvin Kakooza og Cecilie Beck.

Det blev straks værre at smide kiloene.

– Jeg har måttet købe tøj i store størrelser i et forsøg på at komme til at se mindre ud inde bagved, afslører Anders W. Berthelsen.
– Jeg har måttet købe tøj i store størrelser i et forsøg på at komme til at se mindre ud inde bagved, afslører Anders W. Berthelsen.

Køber stort tøj

– Jeg har måttet købe tøj i store størrelser i et forsøg på at komme til at se mindre ud inde bagved, afslører han videre, og fortsætter:

– Da jeg var færdig med indspilningen, og skulle hente min datter i skolen, så var der en pølsevogn. Og selvom jeg har spist virkelig mange hotdogs i filmen, så fik jeg lyst til flere. 

Så da min datter så mig spise en hotdogs, sagde hun: ’Du er godt klar over far, at det altså kun var en rolle, du spillede?’

Holder igen

Siden da har Anders W. Berthelsen forsøgt at holde igen.

– Alt ved det var skræmmende, men også virkelig rart, at filmen er blevet så godt modtaget, trøster Bamse-skuespilleren sig med.

Powered by Labrador CMS