Risikerer at blive smidt ud

Ifølge stjerneadvokat er prins Harry i seriøse 'narko-problemer'

Udgivet Opdateret

Ifølge stjerneadvokaten Neama Rahmani kan det få alvorlige konsekvenser for prins Harry, at han i sin biografi 'Spare', der udkom i januar, åbent fortæller om sine egne erfaringer med kokain og andet narko. 

Han risikerer at få inddraget sin opholdstilladelse i USA - eller ikke at kunne få den fornyet. 

Det skriver Page Six.

Ingen særregler

- Brug af narkotika er normalt garanti for afvisning af ansøgning om opholdstilladelse, siger Neama Rahmani, der også gør det klart, at der ikke gælder særregler for kongelige.

En anden advokat, James Leonard, der tidligere har repræsenteret 'The Real Housewives of New Jersey'-stjernen Joe Giudice i en immigrationssag, er dog ikke enig.

Ser ingen problemer

- Uden en kriminel fortid, der relaterer til stoffer eller en retslig dokumentation af, at han er stofmisbruger, kan jeg ikke se nogen problemer i prinsens afsløringer, siger James Leonard.

Han mener således ikke, at prins Harry behøver at bekymre sig om sin opholdstilladelse. 

Ifølge amerikansk stjerneadvokat kan det blive kostbart for prins Harry, at han har været hudløs ærlig om brugen af blandt andet kokain.
Ifølge amerikansk stjerneadvokat kan det blive kostbart for prins Harry, at han har været hudløs ærlig om brugen af blandt andet kokain.
Powered by Labrador CMS