Agent afslører vanvittig frikøbsklausul på Ronaldo

Foto: Getty Images.
Udgivet Opdateret

I et interview med den spanske sportsavis AS løfter superagenten Jorge Mendes sløret for, hvor meget det – rent hypotetisk – ville koste at købe Cristiano Ronaldo fri af sin kontrakt med Real Madrid.

Manchester United-supportere har længe drømt om at se Cristiano Ronaldo ‘vende hjem’, men det bliver en bekostelig affære for klubben at få portugiseren at se i den røde trøje igen. I hvert fald hvis man skal tro Ronaldos agent Jorge Mendes.

I et interview med sportsavisen AS afviser han at have modtaget telefonopringninger fra interesserede Ronaldo-købere – ej heller fra personer fra Manchester United-organisationen. Og det er der ifølge Jorge Mendes, der også har Jose Mourinho og Radamel Falcao i sin fold, én særlig grund til.

– Folk ved godt, at det er umuligt at få Cristiano væk fra Madrid, så det er ikke værd at ringe på ham. Prisen på ham er som skrevet i hans frikøbsklausul: en milliard euro (7,5 mia. kroner, red.), siger Jorge Mendes.

I interviewet tegner agenten et velkendt billede af Real Madrid-stjernen. Portugiseren er berømt for sit hårde arbejde på og uden for banen, og Jorge Mendes afslører, at Cristiano Ronaldo vil stoppe karrieren hos Real Madrid, hvor han bare i indeværende sæson har nettet 13 gange i seks La Liga-optrædener.

Powered by Labrador CMS