Skip to main content

Stjerner dropper populært program

Den ene vil nyde sin barselsorlov, og den anden vil hellere bruge tid på sine hjerte-projekter

Michael Olesen vil nyde sin lille familie og kan derfor ikke opleves på 'Vild med dans'-dansegulvet til efteråret. Foto: Martin Sylvest/Scanpix
Michael Olesen vil nyde sin lille familie og kan derfor ikke opleves på 'Vild med dans'-dansegulvet til efteråret.Foto: Martin Sylvest/Scanpix
Selv om Mie Martha Moltke har kæmpe kærlighed til 'Vild med dans', vil hun det kommende efterår dedikere tiden til sine hjerte-projekter. Foto: Martin Sylvest/Scanpix
Selv om Mie Martha Moltke har kæmpe kærlighed til 'Vild med dans', vil hun det kommende efterår dedikere tiden til sine hjerte-projekter.Foto: Martin Sylvest/Scanpix

Nu er det kommet frem, hvilke professionelle dansere, vi kan opleve på dansegulvet i 'Vild med dans' til efteråret.

Og når programmet igen ruller også skærmen, så bliver det uden Michael Olesen og Mie Martha Moltke, som ellers har været med i henholdsvis 14 og 15 sæsoner.

Ny titel

Som Michael Olesen skriver på Instagram, så fik han tildelt verdens fedeste titel d. 22/7, da han blev far til en dreng. Det vil den 38-årige danser nyde fuldt ud og bruge al sin energi og kærlighed på.

Han og kæresten Joan Divine har drømt om og kæmpet for at få et barn i ni år og har tyet til fertilitetsbehandling.

TV 2s underholdningsredaktør Thomas Strøbech har fuld forståelse for danserens beslutning:

"Hele 'Vild med dans'-familien er lykkelige på Michael og Joans vegne og ønsker dem verdens bedste barselsorlov. Det er en kæmpedrøm, der endelig går i opfyldelse, og den skal selvfølgelig have al hans opmærksomhed," lyder det fra Thomas Strøbech.

Projekter skal passes

Mie Martha Moltke har valgt at dedikere efteråret til at passe sine mange projekter.

"Jeg har så mange hjerte-projekter, visioner og passioner, som jeg skal have ført endnu mere ud livet," fortæller hun på Instagram.

Ved siden af 'Vild med dans' har den 40-årige danser nemlig drevet sit eget dansestudie i mange år.

Og så stiftede hun sidste år bevægelsen 'Together Now', som i år udmønter sig i flere festivals og talkshows. Og så kunne der også godt være udvikling af en uddannelse - et nyt bevægelseskoncept - på tegnebrættet.

Forsøger måske en anden gang

Mie Martha Moltke fortæller, at folkene bag 'Vild med dans' måtte love ikke at prøve på at overtale hende til at medvirke i år, for hun har kæmpe kærlighed til programmet og har været lykkelig for at være med.

Og det løfte har de holdt. Underholdningsredaktør Thomas Strøbech kan dog ikke love, at de ikke vil forsøge at overtale hende en anden god gang, for "det er jo Mie".

Hverken Michael Olesen eller Mie Martha Moltke afviser at medvirke i 'Vild med dans' i fremtiden.

Del din kommentar