Stryger afslører kønnet

Nu er han blevet far for første gang

Udgivet Opdateret

Landsholdsstjernen Jens Stryger Larsen er blevet far for første gang. Det skriver hans kone Emilie på Instagram ifølge Se og Hør

Parret har fået en pige, som skal hedde Holly, og hun kom til verden den 26. maj, afslører hun i opslaget. 

I december luftede fodbolddarlingen for første gang, at der var et lille liv, der voksede, og at et nyt kapitel snart ville starte. 

I juli sidste år blev parret gift, og nu kan de udover mand og kone altså også kalde sig forældre. 

Den 31-årige fodboldspiller er nu blevet far.
Den 31-årige fodboldspiller er nu blevet far.

JENS STRYGER LARSENS KARRIERE

Brøndby IF

Jens Stryger Larsen fik superliga-debut for Brøndby IF 1. november 2009, da han startede inde mod FC Nordsjælland. Han opnåede 70 minuters spilletid, før han blev skiftet ud til fordel for Jan Kristiansen. Larsen spillede i løbet af sin første sæson i Brøndby en stadigt større rolle for klubben – særligt i foråret 2010, hvor han fik flere kampe – både fra start og som indskifter.

Larsen scorede sit første mål for Brøndby IF, da han bragte holdet foran 1-0 i udekampen mod AaB, den 25. juli 2010. En uge senere fulgte han op på scoringen mod AaB, da han blev matchvinder og Man Of The Match i 1-0-kampen mod FCM, den 1. august 2010.

Med den flotte indsats i 2010 blev han nomineret til 'Årets Talent' ved Dansk Fodbold Award Show 2010,[2] en pris der dog endte med at gå til Christian Eriksen.

FC Nordsjælland

Den 9. juli 2013 offentliggjorde FC Nordsjælland, at klubben havde sikret sig Jens Stryger Larsen transferfrit på en tre-årig aftale.[4] Efter et år i klubben som fast spiller på klubbens førstehold, hvor det blev til 30 kampe i Superligaen, skiftede Stryger i sommeren 2014 til den østrigste klub FK Austria Wien.

Austria Wien

Den 18. juni 2014 blev det offentliggjort at Stryger skiftede til FK Austria Wien på en fire-årig aftale.

Udinese

I august 2017 skiftede han til den italienske serie A-klub Udinese Calcio, og i efteråret det følgende år forlængede parrene kontrakten, så den løber til sommere 2022.

Kilde: Wikipedia
Powered by Labrador CMS