Svendborg tæt på pokaloverraskelse mod Superliga-hold

Udgivet Opdateret

FC Vestsjælland førte med 3-0 mod Svendborg i pokalturneringens tredje runde, men to sene scoringer til hjemmeholdet bragte spændingen tilbage i opgøret, der sluttede 3-2.

Allerede efter tre minutter bragte Vestsjællands Marc Rochester udeholdet foran, og den føring blev udbygget i første halvlegs sidste minut af Dennis Sørensen. Da den normale reservespiller Danni König scorede gæsternes tredje mål efter en times spil, lignede det en klar favoritsejr, men Svendborg lod sig ikke kue.

Svendborg, der til daglig holder til i 2. division vest, kom på to sene scoringer af Jonas Hansen tilbage i kampen, men tiden var for knap til, at hjemmeholdet kunne sende kampen ud i forlænget spilletid med en tredje scoring. Dermed udeblev den lille overraskelse, det ville have været, hvis Svendborg havde tvunget et hold fra landets bedste række ud i 30 minutter ekstra.

Med 3-2-resultatet går FC Vestsjælland videre til næste runde i pokalturneringen.

I en af rundens andre tidlige kampe vandt Skovbakken fra 2. division vest hjemme med 4-2 over B1908 fra 2. division øst.

Nummer et i Danmarksseriens pulje 1, Greve, slog B93 fra 2. divison øst med 1-0 på hjemmebane.