Valgte abort

I juni fik Martin Johannes Larsens kone, Sara-Lisa Schuster-Rossel, foretaget en abort. Nu fortæller hun Alt for damerne om beslutningen

Udgivet Opdateret

Vild med dans-værten Martin Johannes Larsen skulle egentlig have været far i slutningen af året.

Men da det ikke føltes rigtigt for hverken ham eller konen Sara-Lisa Schuster-Rossel, valgte de at få foretaget en abort tilbage i juni.

Parret er ellers gift og havde selv forsøgt at blive forældre.

Det føltes dog ikke rigtigt, og derfor valgte de at få en abort.

Efterfølgende forklarede 29-årige Sara-Lisa Schuster-Rossel beslutningen på Instagram, hvor hun gerne ville dele oplevelsen, fordi hun selv følte sig alene med beslutningen.

I et interview med Alt for damerne sætter hun nu yderligere ord på beslutningen.

Kaos i hovedet

- Der var kaos oppe i mit hoved, og jeg tror også, at det samme gjaldt for Martin. Man har jo et billede fra film af, at man begynder at græde af glæde og kaster sig i hinandens arme, fortæller hun i magasinet.

I Instagram-opslaget fra juni beskriver hun processen som utrolig svær, blandt andet fordi parret følte sig alene med den.

- Det er grunden til, at jeg har valgt at dele det her, selv om det er dybt privat og et kæmpe tabu: For jeg ved, at jeg ville have følt mig langt mindre alene og forkert og forfærdelig, hvis jeg for eksempel havde kunnet læse en beretning som den, skrev hun dengang.

Fortryder ikke

Selv om beslutningen om at få en abort var svær, så er det dog ikke en, hun fortryder her tre måneder senere.

Faktisk var hun ikke i tvivl om, at det var den rigtige beslutning, da den først var taget.

- Da jeg sad og observerede folk på fødegangen, blev jeg meget bevidst om, at det at få en abort var det rigtige for mig. Jeg var slet ikke samme sted i livet som dem, siger Sara-Lisa Schuster-Rosseltil Alt for damerne.

Både Martin Johannes Larsen og Sara-Lisa Schuster-Rossel mangler at opnå forskellige ting, før de er klar til at blive forældre. (Arkivfoto).
Både Martin Johannes Larsen og Sara-Lisa Schuster-Rossel mangler at opnå forskellige ting, før de er klar til at blive forældre. (Arkivfoto).

Inden 'Vild med dans'

Det hele skete, inden 32-årige Martin Johannes Larsen blev annonceret som vært for "Vild med dans".

Både han og Sara-Lisa Schuster-Rossel har fortsat planer om engang at være forældre, men begge har en følelse af, at de mangler at opnå nogle ting i livet først.

- For mit vedkommende er jeg lige nu meget bevidst om at lære mig selv bedre at kende. Jeg vil gerne blive stærkere som base og finde ro i, hvem Sara-Lisa er, før jeg kan være der 100 procent for et andet lille menneske, siger Sara-Lisa Schuster-Rossel til Alt for damerne.

Powered by Labrador CMS