Bizar efterlysning: Genkender du dette grin?

Politiet efterlyser en ejermand til en noget uundværlig 'ting'.

Dette gebis kan afhentes hos politiet. Foto: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Udgivet Opdateret

Når vi her på Newsbreak.dk normalt deler efterlysninger, er det tit af forsvundne demente eller efterlyste forbrydere.

Denne efterlysning – kan man vist roligt sige – hører til i en helt tredje kategori. Omend vi selvfølgelig ikke umiddelbart kan udelukke, at ejermanden til den, eller de, efterlyste genstande, tilhører en af ovenstående.

Det er Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, der på sin Facebook-side har delt efterlysningen.

“DET MÅ VÆRE LIDT TRÆLS AT UNDVÆRE …”, starter opslaget.

Og vi er tilbøjelige til at give politikredsen ret.

Opslaget fortsætter:

“Torsdag eftermiddag fik vi på hittegods-kontoret i Nykøbing Falster indleveret en genstand, vi trods alt ikke ser så ofte. På en bænk havde en borger fundet et gebis. Ja. Et gebis. 

Vi er ikke eksperter, men vi mener at kunne se, at det er til overmunden. Og vi kan i hvert fald mærke, at det ikke vejer ret meget. Men der er jo ikke noget navn at læse nogen steder, og en analyse for bidemærker har heller ikke ført os tættere på ejermanden.

Og vi tænker, det er en kende generende at mangle tandsættet i overmunden, så vi vil mægtig gerne genforene ejermand og tandrække”.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi vil nu gerne udlevere gebisset til rette vedkommende.

“Ved du, hvem ejermanden er, så prik lige vedkommende på skulderen og få personen til at kontakte hittegodskontoret på stationen på Vestergade i Nykøbing Falster”, slutter opslaget.

Så kender du nogen, der pludselig griner lidt anderledes, så opfordr vedkommende til at henvende sig til politiet. Også i sådanne sager er der hjælp at hente fra etaten.

Powered by Labrador CMS