Forlæng sommeren her

Solen bager stadig, hvis snuden vendes mod eksempelvis Kreta, Marmaris eller Alanya.
Udgivet Opdateret

Solen bager stadig, hvis snuden vendes mod eksempelvis Kreta, Marmaris eller Alanya.

De fleste danskere har efterhånden lagt sommerferien bag sig og er vendt tilbage til jobbet. Og det samtidig med, at den danske sensommer bestemt ikke viser sig fra sin mest solrige og lyse side.

Higer man derfor stadig eller igen efter sol og varme, så er der fortsat masser af sommer at hente på bl.a. den idylliske græske ferieø Kreta, i hyggelige Marmaris i Tyrkiet samt i populære Alanya.

– Vil man forlænge sommeren og have solgaranti nu her september og oktober, er Kreta, Marmaris og Alanya klart vores bedste bud. Her er stadig temperaturer vel over 20 grader – også selvom man kommer ind i september og oktober. Vi har derfor også igen i år valgt at forlænge sæsonen i Alanya med sidste udrejse den 26. oktober. Det gjorde vi sidste år med stor succes, da klimaet og golfbanerne er helt i top samt priserne i bund, lyder det fra Glenn Bisgaard, kommunikationschef for Apollo.

Solferie på en anden måde

Der kan være mange gode grunde til at hive en uge eller to ud af kalenderen for at opleve netop disse destinationer i de kommende måneder.

– Der er altid masser af charme ved at besøge eksempelvis Marmaris med de mange bazarer, spisesteder, vandet og nabobyen Icmeler lige omkring hjørnet. Men tager man af sted mod slutningen af sæsonen, vil man opleve en helt anden ro og rytme på de fleste charterdestinationer, som man ikke finder i højsæsonen, mener Glenn Bisgaard og fortsætter:

– Herudover er det en noget anden pris, man betaler for ferien i de kommende måneder. Og med sig i bagagen hjem får man lidt ekstra velvære, varme og sol, som man kan tage med sig langt ind i vinteren.

Powered by Labrador CMS