Nej til Hvidovre i isligaen

14. marts 2013 14:26 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Nej til Hvidovre i isligaen
Billede mangler

Danmarks Ishockey Unions bestyrelse vendte torsdag tommelfingeren nedad for klubberne, der stod bag det konkursramte Copenhagen Hockey ApS, Hvidovre, Gladsaxe og KSF.

Ifølge DIUs licensregler har en klub karantæne fra ligaen i én sæson, hvis klubben eller det selskab, klubben er en del af, går konkurs.

Copenhagen Hockey spillede på Gladsaxes licens, og direktør Thomas Friberg havde søgt om at spille videre på Hvidovres licens den kommende sæson efter konkursen i februar.

– Principielt er jeg enig i DIUs fortolkning af reglerne, og jeg tager beslutningen til efterretning, siger Thomas Friberg.

– Men jeg ærgrer mig også. Det er et tab for Hvidovre og ishockeysporten, at vi forsvinder ud af ligaen.

Danmarks Ishockey Unions formand, Henrik Bach Nielsen, siger:

– Er man forbundet med et ligaselskab som medejer, må man også tage konsekvensen, når det går konkurs. Konkursen i Copenhagen Hockey er ulykkelig, også fordi driften i selskabet var fornuftig i de seneste to sæsoner. Men alligevel må vi være konsekvente af hensyn til de otte andre ligaselskaber, der har vist økonomisk ansvarlighed.

Copenhagen Hockey gik nedenom og hjem på grund af en gammel gæld, man ikke kunne komme ud af trods en positiv drift i denne sæson.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu