Netflix klar med en rigtig god nyhed

17. oktober 2017 07:04 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk og Ritzau Fokus

Streamingtjenesten Netflix har i tredje kvartal fået fem millioner nye abonnenter og fordoblet indtjeningen.

Netflix klar med en rigtig god nyhed
Netflix-kunder verden over virker til at være ganske glade for tjenesten. Foto: Scanpix/Mike Blake

Over fem millioner nye abonnenter har sluttet sig til den amerikanske streamingtjeneste Netflix i tredje kvartal, hvor også overskuddet er fordoblet.

Det fortæller Netflix ifølge nyhedsbureauet AFP mandag, hvor tjenesten fremlagde sit regnskab for tredje kvartal.

Streamingtjenesten sluttede tredje kvartal af med mere end 104 millioner betalende abonnenter, hvoraf 52,7 millioner af dem er internationale.

Fremgangen glæder firmaet. I et brev til aktionærerne skriver det:

– Vi vokser pænt over hele verden og er på vej til at overstige 11 milliarder dollar (knap 70 milliarder kroner, red.) i omsætning i 2017. Internetunderholdning glæder forbrugerne, og vi holder os helt i spidsen af denne en-gang-i-generationen mulighed.

Originalt indhold

Netflix tilbyder en reklamefri tv-oplevelse for en fast, månedlig pris. Som kunde hos Netflix får man adgang til et væld af film og tv-serier fra alverdens tv-studier (herunder også danske film og serier), men derudover er Netflix også mere og mere kendt for at producere eget, meget populært, indhold, i et væld af forskellige genrer.

Marvel-helte (og heltinder) som Daredevil, Jessica Jones og Luke Cage udkommer side om side med barnestjernerne i hit-gyser-80’erhyldesten Stranger Things, House of Cards og meget, meget andet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu