ANNONCE

Netflix vil lukke disse brugeres konto

23. maj 2020 16:24 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

På den måde giver tjenesten afkald på gratis penge.

Netflix vil lukke disse brugeres konto
Netflix vil kontakte de kunder, der betaler for tjenesten, uden at bruge den. Foto: Scanpix.

Bruger du alle de tjenester, du abonnerer på, eller betaler du hver måned penge for noget, uden at få noget for dine penge?

Streaming-tjenesten Netflix har åbenbart så mange kunder, der betaler for noget, de ikke bruger, at de nu går igang med at lukke for disse konti. Det skriver Variety.

Hvis du har oprettet en Netflix-konto, og har du betalt for at bruge den i mere end et år uden at se så meget som et sekund Netflix, så vil tjenesten lukke for din konto.

Brugere, der står til at miste adgangen til deres konto, vil blive kontaktet af Netflix, og de får dermed mulighed for fortsat at betale for en tjeneste, de ikke bruger.

Hvorfor gør de det?

Variety skriver, at under 0,5% af alle betalende Netflix-kunder befinder sig i denne særlige kategori, hvilket betyder nogle få hundrede tusinde kunder.

Spørgsmålet, der står tilbage, er hvorfor. Hvorfor vil Netflix ikke have betalende kunder, der ikke bruger deres tjeneste? Det er gratis penge, om man så må sige, men ifølge Eddy Wu, repræsentant for Netflix, er det netop fordi, Netflix ikke vil have dig som kunde, hvis ikke du faktisk har tænkt dig at bruge tjenesten.

For Netflix handler det slet og ret om at spare penge for den del af deres brugerbase, der netop ikke bruger Netflix alligevel, og som Variety skriver, så kan det jo være, at Netflix på denne måde får mindet nogle af deres kunder om, at de faktisk betaler for Netflix, og på den måde kan det være, at Netflix får nogle af de inaktive, betalende brugere, til faktisk at få noget for deres penge.

 

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu