Newcastle henter tiende franskmand

24. januar 2013 21:09 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Newcastle henter tiende franskmand
Billede mangler

Newcastle har været på rov i Toulouse, hvor klubben har hentet midtbanespilleren Moussa Sissoko. Dermed tørner ti franskmænd nu ud for Premier League-klubben.

 

I Newcastle kan man rigtig godt lide franskmænd, og torsdag har den engelske Premier League-klub hentet endnu en af slagsen til Skt. James’ Park. Alan Pardew og co. har nemlig været på rov i Toulouse, hvor den 22-årige midtbanespiller Moussa Sissoko er købt fri af kontrakten.

Moussa Sissoko er den tredje indehaver af et fransk pas, som Newcastle har hentet i det igangværende transfervindue. Totalen af franskmænd i Premier League-klubben er nu oppe på otte. Foruden Sissoko tørner Yoan Gouffran, Hatem Ben Arfa, Yohan Cabaye, Sylvain Marveaux, Mathieu Debuchy, Massadio Haidara, Mapou Yanga-Mbiwa, Gabriel Obertan og Romain Amalfitano ud for Newcastle.

Moussa Sissoko har repræsenteret Toulouse hele sin karriere. Siden sin debut i 2007 har han optrådt 183 gange for den franske Ligue 1-klub. Han står desuden noteret for fem A-landskampe for Les Bleus samt et hav af kampe for diverse ungdomslandshold.tipsbladet.dk 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu