Newcastle transferamok: Første mand købt

22. januar 2013 21:33 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Newcastle transferamok: Første mand købt
Billede mangler

Fransk landsholdsspiller på plads – to nye ventes på plads i morgen.

 

Det har bestemt ikke været en god sæson for Newcastle, der ligger og kæmper lige over nedrykningsstregen i Premier League, efter at holdet sidste år overraskende blev nummer fem. Men mange skader og dårligt spil har gjort, at holdet overraskende ligger i den tunge ende to point over stregen, så nu forsøger man at købe sig ud af krisen.

Demba Ba er godt nok solgt til Chelsea, men den franske landsholdsback Mathieu Debuchy er kommet til, og han har netop fået selskab af forsvarsspiller Mapou Yanga-Mbiwa, fransk landsholdsspiller, der kommer fra Montpellier.

– Det er en ære at komme til Newcastle og spille i Premier League. Det er en af de største klubber i ligaen, og jeg vil give alt, hvad jeg har, så klubben kommer til at gøre det godt, siger han til klubbens officielle hjemmside.

Yanga-Mbiwa kan i morgen få selskab af hele to nye landsmænd, og det er der vist også brug for, hvis Newcastle skal på rette kurs. Holdet har nemlig tabt 10 af de seneste 13 kampe i Premier League.

Venstrebacken Massadio Haidara fra Nancy var ifølge rygterne til lægetjek i Newcastle i dag, mens Bordeaux-angriber Yoan Gouffran på sin Twitter-profil skriver, at han i morgen rejser til Newcastle for at tage hul på et nyt eventyr.

Med de tre forstærkninger vil manager Alan Pardew have hele 10 franskmænd i truppen. Endnu en rygtes på vej: Moussa Sissoko fra Toulouse har kontraktudløb til sommer og ventes at skrive under på en kontrakt med Newcastle, der af fans på Twitter er døbt Nouveau Chateau – fransk for New Castle eller Nyt Slot.

Yanga-Mbiwa har skrevet kontrakt med Newcastle frem til sommeren 2018.tipsbladet.dk 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu