Ni anholdt: Mand fundet død på gaden

18. februar 2020 12:50 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Nordjyllands Politi efterforsker stadig et mistænkeligt dødsfald.

En 48-årig herboende polsk mand blev tirsdag morgen fundet død på gaden foran en ejendom beliggende Borgervej i himmerlandske Oue. Ved den forbindelse blev ni samboer anholdt af politiet. Det er de endnu, forklarer vicepolitiinspektør Christian Toftemark fra Nordjyllands Politi.

(Artiklen fortsætter under videoen)

– Vi er i fuld gang med undersøgelser i og omkring den ejendom, hvor manden blev fundet. Samtidig er vi så småt begyndt at afhøre de anholdte, siger han til Newsbreak.dk ved middagstid.

Det var ved 6.30-tiden, at en borger kontaktede politiet efter at have fundet den livløse mand liggende udenfor ejendommen, der huser adskillige udenlandske mænd. Han blev erklæret død af en læge klokken 7.11.

På grund af nogle skader i hovedet betragtes sagen for nuværende som et mistænkeligt dødsfald, og derfor arbejder politiet med den som var det en drabssag. I den forbindelse blev Borgervej spærret for trafik.

– Vi kender ikke stedet, hvor manden har fået sine hovedskader, og vi ved heller ikke, hvad der er sket. Derfor arbejder vi os ind på det med løg-metoden. Vi starter ude og piller lag af, og til sidst skal vi gerne finde det præcise sted, siger Toftemark.

Drikkelag

Ved at spærre Borgervej gjorde Nordjyllands Politi det faktisk umuligt for trafikanter at køre gennem den himmerlandske flække, men i løbet af formiddagen er der blevet åbnet for omkørsel via Mælkevejen.

Den pågældende ejendom, politiet har spærret af og arbejder i og omkring, ligger på hjørnet af netop Borgervej og Mælkevejen. For nuværende er der ingen tidshorisont, og Toftemark forventer, at sagen vil fylde resten af dagen – mindst.

Politiet oplyste oprindelig, at der i løbet af aften og nat frem mod tirsdag morgen har været et drikkelag på adressen, og det skabte nogle udfordringer i forbindelse med afhøringen af de ni anholdte. Ekstra Bladet kunne tidligere skrive, at de anholdte simpelthen endnu var for fulde til at afhøre.

– Der har været en sproglig barriere. Alle de anholdte er udenlandske, siger vicepolitiinspektøren, der for nuværende kun kan sige om adressen, at det er en ejendom, hvor der kan bo mange mennesker.

Oue er en landsby beliggende 13 kilometer øst for Hobro på nordsiden af Mariager Fjord. Der bor omkring 350 mennesker.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu