Nicklas P.-klub sur på Morten Olsen

6. marts 2013 18:15 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Nicklas P.-klub sur på Morten Olsen
Billede mangler

Mechelen er sur på Morten Olsen, fordi den danske landstræner ikke har spurgt til Nicklas Pedersens velbefindende, efter at den danske landsholdsangriber er kommet skadet hjem efter landskampen for nylig ude mod Makedonien.

 

– Jeg er mest skuffet over, at Morten Olsen ikke kontaktede os om hans situation. Det er vigtigt med god kommunikation mellem trænerne og den fysiske stab. Med nogle spillere er det ikke nødvendigt, men med spillere, der er på vej tilbage fra skader, er det meget vigtigt. Vi mangler ham, og det er heller ikke godt for Danmark, at han er ude igen, for han er en fantastisk spiller, siger Mechelens træner, Harm van Veldhoven til bold.dk

Ud over at være kommet skadet hjem fra Makedonien-kampen var Mechelen heller ikke tilfreds med den form, Nicklas Pedersen kom til klubben i efter sidste sommers EM-slutrunde. Da havde Mechelen netop overtaget ham fra hollandske Groningen.

– Næste uge starter han med nogle små ting med holdet. Der går nok to-tre uger, før han er klar igen. Jeg håber, han kan nå samme niveau som før, siger træner van Veldhoven.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu