Nicoline fra X Factor blev aflyttet af politiet

12. oktober 2012 13:01 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Nicoline fra X Factor blev aflyttet af politiet
Billede mangler

Nicoline Simone Møller, den tidligere X Factor-deltager, der står tiltalt for narkosmugling, har levet med daglige trusler og overgreb.
 
– Du er en fucking luder. En so. Jeg slår dig ihjel. Jeg kører dine mindre søskende over, skreg Nicolines kæreste dagligt i telefonen, mens hun deltog i X Factor. Det fremgår af politiets aflytninger, som blev afspillet ved gårsdagens retsmøde i en sag om smugling af 2,6 kilo kokain, skriver Ekstra Bladet.
 
Den 17-årige sangfugl levede under X Factor med konstante trusler fra hendes otte år ældre kæreste, der dagligt ringede og truede hende. På politiets optagelser kunne man tydeligt høre den 25-åriges høje og skingre stemme.
 
– Jeg smadrer alle knogler i kroppen på dig! Jeg smadrer dig! Om jeg så skal tage dig med ud i skoven, binde dig til et træ og det skal tage to dage at finde dig, skal han blandt andet have sagt, skriver BT.
 
Nicoline står tiltalt for – under tvang – at have fragtet 2,6 kilo kokain fra en bil og ind i hendes daværende kærestes bolig. Og for den unge sanger var der ikke kun tale om mundtlige trusler.
 
En nat blev Nicoline tvunget ind i ekskærestens bil kun iført nattøj. Her blev hun truet med en 20 centimeter lang kniv, som voldsmanden holdt for struben af hende.
 
Der falder dom i sagen den 26. oktober.
Kilde: Ekstra Bladet, BT
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu