Nigeria-træner efter mystisk opsigelse: Jeg fortsætter

12. februar 2013 10:07 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Nigeria-træner efter mystisk opsigelse: Jeg fortsætter
Billede mangler

Det var uoverensstemmelser med det nigerianske fodboldforbund, der fik landstræner Stephen Keshi til at sige op som træner hos Super Eagles, som Nigerias landshold kaldes i folkemunde.

 

Han havde ellers lige vundet African Cup of Nations og var en populær mand på posten. Men nu har han løst sine problemer med forbundet.

– Jeg har haft grund til at udtrykke min utilfredshed med nogle forhold ved forberedelserne til African Cup of Nations 2013, som mit hold takket være Guds nåde vandt, især angående mit forhold til det nigerianske fodboldforbund. Jeg har siden haft mulighed for at diskutere de forskellige emner med de involverede parter, siger Keshi i en pressemeddelse.

– Det er mig derfor en glæde at sige, at jeg har genovervejet min position, og jeg har besluttet at fortsætte med mit job. Jeg ønsker at takke den ærværdige sportsminister, Mallam Bolaji Abdullahi, for hans hurtige og godsindede handlen, siger Keshi.

Nigerianske Keshi har en lang aktiv karriere bag sig i bl.a. Belgien, hvor han senere vandt det belgiske mesterskab med Anderlecht. Han har desuden været træner i to omgange for Togos landshold og Mali, inden han i 2011 fik tjansen som landstræner hos Nigeria.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu