Nike stopper ‘Blade Runner’-reklame

14. februar 2013 19:39 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Nike stopper 'Blade Runner'-reklame
Billede mangler

Allerede kort efter Oscar Pistorius’ navn poppede op i forbindelse med hans nu afdøde kæreste Reeva Steenkamp, udtrykte de første sponsorer af den benløse idrætsudøver deres bekymringer.

Storsponsoren Nike har allerede nu fået stoppet en reklame fra sidste år med den noget upassende titel: ‘I am the bullet in the chamber (Jeg er kuglen i kammeret, red)’, der er klistret til Oscar Pistorius i løb.

– Firmaet er ked af nyhederne, men vi har ikke yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt, lyder det fra en talsperson fra Nike ifølge Reuters.

Også den sydafrikanske tv-kanal M-Net har reageret på torsdagens sigtelse. 

– Af respekt og sympati for de efterladte, trækker M-Net al kampagne med Oscar Pistorius med øjeblikkelig virkning, skriver de i en pressemeddelelse.

Anderledes tøvende er det islandske selskab Össur, der har speciale i benproteser, og som faktisk er delvist ejet af danske Oticon Fonden. 

– Jeg kan kun sige, at vores tanker og bønner er hos Oscar og familierne, der er involveret i i denne tragedie, siger Össurs direktør Jon Sigurdsson og fortsætter:

– Det er alt for tidligt at diskutere eller spekulere på vores forretningssamarbejde med ham.

Samme holdning deler det britiske teleskab BT.

– Vi er i chok over denne forfærdelige, tragiske nyhed. Vi afventer udmeldinger fra det sydafrikanske politiets efterforskning, siger en talskvinde fra det britiske teleskab BT ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu