ANNONCE

Nøgen kvinde på stoffer trak betjent efter bil

10. juli 2020 14:34 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Et hotelophold tog en så voldsom drejning, at politiet var nødt til at troppe op på stedet - og herfra tog alt fart.

Nøgen kvinde på stoffer trak betjent efter bil
Politiet i Aarhus kom ud på en opgave ud over det sædvanlige. Foto: Ida Marie Odgaard/Scanpix

En 29-årig mand og en 30-årig kvinde var på et hotelophold, som de nok sent vil glemme. Det endte nemlig med, at de begge blev anholdt og fik en række sigtelser på samvittigheden.

Klokken 6.54 torsdag fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var uro foran et hotel på Rytoften i Hasle, nær Aarhus. Her løb en kvinde nøgen rundt og skreg efter et voldsomt skænderi med en mand.

Da politiet ankom mødte de den 29-årige mand, der havde flere skrammer og kradsemærker. Mens han var ved at blive sigtet for at forstyrre den offentlige orden, kom den 30-årige kvinde pludseligt kørende ud fra hotellets p-plads. Bortset fra en åben skjorte sad hun helt nøgen bag rattet.

Betjentene valgte at placere sig foran bilen og signalerede, at kvinden skulle standse, men dette var kvinden ikke interesseret i, hvilket betød at betjentene måtte springe til side. Det lykkedes en betjent at få fat i kvindens arm, men den nøgne kvinde ville stadig ikke stoppes. I stedet accellerede hun, så betjenten blev trukket lidt hen ad vejen, inden han måtte give slip.

Dette fik patruljen til at hoppe ind i patruljevognen og eftersætte kvinden, der hurtigt blev standset. Men inden da havde kvinden nået at køre over for rødt i et lyskryds.

Den 30-årige kvinde virkede tydeligt påvirket af stoffer og alkohol, og hun blev anholdt og sigtet for: Ikke at efterkomme politiets anvisninger, vold mod polititjenestemand, narkokørsel, spritkørsel, kørsel over for rødt lys, manglende tegngivning i trafikken og forstyrrelse af den offentlige orden.

Hotelværelset som parret havde lejet bar præg af, at der var kastet rundt med flere ting, mens inventar for flere tusinde kroner var ødelagt. Derfor blev både manden og kvinden sigtet for hærværk. Samtidig kan parret se frem til et erstatningskraf fra hotellet, mens politiet også fandt ulovlige piller på værelse – derfor blev parret også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu