Nøgne damer vil være ven med alle: Sådan stopper du det

21. september 2017 15:30 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Nøgne damer vil være ven med dig. Vil du være ven med dem?

Facebook hærges i øjeblikket af letpåklædte og nøgne damer med eksotiske navne, der vil være ven med mangt og mange på det sociale medie. Pigerne findes ikke, og deres profiler forsvinder hurtigt igen.

På Twitter er billedet det samme, men her er profilteksten på de pludselige følgere ofte kaldet “Destiny” eller “LeAnn” noget mere afslørende for, hvad det er, de falske Twitter-tøser vil.

Du skal klikke på et link med teksten á la “se sexede nøgenbilleder her”. På Twitter har du ikke venskaber på sammen måde som Facebook, og derfor er det noget mere kringlet at slippe for de irriterende tilnærmelser.

De falske venneanmodninger har et eneste formål, skriver David Guldager fra TV2, der ligeledes har fundet ud af, at mange i øjeblikket får de mange tilnærmelser. Formålet er ifølge teknologijournalisten at blive ven med så mange som muligt for at sprede spam-beskeder til dig – og alle de andre venner.

En ting er i hvert fald sikkert. Nogle mennesker accepterer de her falske profiler – ellers eksisterede de ikke.

David Guldager har til gengæld samlet en guide til, hvordan du kan slippe for at modtage de irriterende anmodninger – omend det ikke er uden andre gener. Den vejlejning kan du se i galleriet over artiklen her. Vores guide er udført på Facebook-applikationen til en Android-smartphone, men funktionerne er de samme, og det er kun udseendet, der er lidt anderledes.

Umiddelbart skal du – uanset hvad – holde dig fra at blive venner med Martha Lagonia, som er navnet på den seneste letpåklædte kvinde, der vil være ven med journalisten bag denne artikel, og alle hendes artsfæller.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu