ANNONCE

Nøgen dansker omringet af hajer i 20 timer

13. august 2012 11:26 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Nøgen dansker omringet af hajer i 20 timer
Billede mangler

Billederne af den nøgne mand, der folder hænderne til bøn og vinker fortvivlet til tv-helikopteren, er gået verden rundt i sidste uge. Nu viser det sig, at manden, der svømmede splitterøgen i hajfyldt farvand efter hans båd var kæntret, kommer fra Danmark. Det skriver Ekstra Bladet.
Den 49-årige Kim Vestenkjær Thomsen flyttede til Australien med sine forældre i begyndelsen af 80’erne og bor nu sammen med sin australske kone i udkanten af byen Perth, der er på størrelse med København.
Kim Thomsen var i onsdags sejlet ud med sin 24-årige nevø og en af nevøens venner for at fiske. Mændene blev skyllet over bord, da deres motorbåd kæntrede. Derefter kæmpede de for at holde sig i livet i næsten et døgn.
Da Kim Thomsen blev fundet efter 20 timer, kunne hannæsten ikke holde sig oven vande længere. På tv-optagelserne ser man desuden en hammerhaj, der kommer faretruende tæt på den afkræftede fisker. Selv om hammerhajer potentielt er farlige, angriber de som regel ikke mennesker.Se Kim Thomsen svømme for livet.
Kim Thomsen er den eneste af de tre mænd, der overlevede den fatale fisketur. På grund af dårligt vejr indstillede redningsholdet søndag eftersøgningen af Kim Thomsens nevø. Nevøes ven blev fundet, men døde senere på hospitalet.
Kilde: Ekstra Bladet

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu