ANNONCE

Nøgen Stine Kronborg lagde server ned

27. oktober 2011 14:25 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Nøgen Stine Kronborg lagde server ned
Billede mangler

 Her og Nu, der har offentliggjort en pikant billedserie af Stine Kronborg fra hendes deltagelse i ”Miss Nude Sydney”, havde onsdag aften så stort pres på serveren, at sitet blev lagt ned.
 
I dag, torsdag, er interessen for at se billederne så stor, at der er problemer med at få adgang.
 Læs også: Stine Kronborg helt nøgen i “Miss Nude Sydney
 
– På grund af tidsforskellen lå jeg og sov, da det hele skete, men det var helt sindssygt så mange mails der var i min indbakke, da jeg vågnede. Jeg må indrømme, at jeg grinede lidt, da jeg fandt ud af at Her og Nu’s hjemmeside var gået ned på grund af mig, siger Stine Kronborg blandt andet til eb.dk.
 
Nogle af billederne kan også findes på ”Miss Nude Sidney” facebook-page her.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu